• Raad vergadert november 2018

29 oktober 2018

De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 6 november 2018 om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

• Gemeenteraad vergadert 13 november

02 november 2018

De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 13 november om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

• Raadsbesluiten november 2018

12 november 2018

Als de hamer valt is het besluit genomen. Zo gaat dat tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad. In deze rubriek geven wij telkens na de raadsvergadering in het kort een overzicht van de beslissingen die de gemeenteraad heeft genomen.

• College biedt raad najaarsnota aan

08 november 2018

De najaarsnota sluit met een positief resultaat van 69.000 euro. In dit resultaat is het nadeel van het sociaal domein zoals afgesproken verrekend met de reserve nadelen decentralisaties. Het resultaat dat overblijft, is het gevolg van enkele grote ontwikkelingen. De belangrijkste zijn meevallers bij de Sociale Dienst Oost Achterhoek en extra lasten als gevolg van de vertrekregeling voor het personeel.

• Als de hamer valt...

16 november 2018

• 28 november vergadering Commissie

16 november 2018

De raadscommissie Bestuur en Ruimte vergadert op 28 november 2018, om 19.30 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

De vergadering van de commissie Sociaal op 27 november 2018 vervalt.