28 november vergadering Commissie

De raadscommissie Bestuur en Ruimte vergadert op 28 november 2018, om 19.30 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

De vergadering van de commissie Sociaal op 27 november 2018 vervalt.

Op de agenda staat onder andere:

• Watertakenplan Berkelland 2019 t/m 2023
  • Inkoop duurzame energie; afhandeling motie M-17-28
  • Najaarsnota 2018
  • Achterhoek Raad 3 december 2018

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich hiervoor tot op de dag van de vergadering tot 16.00 uur melden bij de griffie, 0545-250 805.

U kunt slechts 1x  inspreken bij de commissie- of bij de raadsvergadering over een geagendeerd agendapunt. Bij de commissievergaderingen kan ook aandacht gevraagd worden voor niet geagendeerde onderwerpen. De maximum inspreektijd is 5 minuten.

Stukken op website

De volledige agenda en de bijbehorende stukken vindt u op onze website www.gemeenteberkelland.nl > Raad & commissies > Commissie …
De stukken inzien kan op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag tot 19.00 uur in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo. Op maandagochtend is de Publiekswinkel gesloten.

Commissievergaderingen live via internet

De commissievergaderingen kunt u live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland.