• Bezoek aan Twence

29 maart 2019

Op 26 maart 2019 bracht een delegatie van de gemeenteraad en het college een werkbezoek aan afvalverwerker Twence in Hengelo. Twence verwerkt onder andere al het groenafval dat in de gemeente Berkelland wordt ingezameld. Daarnaast gaat het afval uit de grijze container uit Neede, Noordijk en Rietmolen ook naar Twence.

• Agenda Bestuur en Ruimte gewijzigd

29 maart 2019

Aan de agenda van de raadscommissie Bestuur en Ruimte op 3 april 2019 is het agendapunt ‘Aankoop aandelen Twence’ toegevoegd.

• College bracht bezoek aan Elite B.V. in Neede

04 april 2019

Woensdag 3 april bracht een afvaardiging van het college een bezoek aan Elite in Neede. Na een presentatie over het ontstaan van bedrijf en de toekomstplannen door de directeuren Harry en Robert Niemeijer kreeg het college een rondleiding door dit schitterende bedrijf. De hele productielijn werd bekeken en er werd een kijkje bij De Digitale B.V. genomen. Natuurlijk ontbrak een proeverij van de snacks niet. Ook de nieuwe Elite rundvlees croquet en bitterbal vielen in de smaak. Dagelijks dragen bijna 170 medewerkers – waaronder ook Unieke Achterhoekers - bij aan de ontwikkeling van de allerlekkerste snacks, salades en sauzen.

• Gemeenteraad vergadert 16 april om 19.30 uur

04 april 2019

De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 16 april om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

• Agenda raad veranderd

12 april 2019

De agenda van de gemeenteraad van 16 april is gewijzig. De benoeming van de wethouder en een raadslid zijn toegevoegd.