Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

College bracht bezoek aan Elite B.V. in Neede

Woensdag 3 april bracht een afvaardiging van het college een bezoek aan Elite in Neede. Na een presentatie over het ontstaan van bedrijf en de toekomstplannen door de directeuren Harry en Robert Niemeijer kreeg het college een rondleiding door dit schitterende bedrijf. De hele productielijn werd bekeken en er werd een kijkje bij De Digitale B.V. genomen. Natuurlijk ontbrak een proeverij van de snacks niet. Ook de nieuwe Elite rundvlees croquet en bitterbal vielen in de smaak. Dagelijks dragen bijna 170 medewerkers – waaronder ook Unieke Achterhoekers - bij aan de ontwikkeling van de allerlekkerste snacks, salades en sauzen.

pandpresentatie  

in bedrijfkroket

Elite B.V. is een zelfstandig en ambitieus familiebedrijf met een rijke historie. Al sinds 1957 zijn vakmanschap en ambacht hun drijfveer. Het succes van Elite is gevormd door de nuchtere en no-nonsens handelsgeest van Harry Niemeijer sr.

Kwaliteits- en ambachtsfilosofie

Toen Harry sr. in 2000 kwam te overlijden werd deze filosofie onder leiding van zijn beide zonen Robert en Harry verder uitgebouwd. De broers wisten het bedrijfspand verder te moderniseren en uit te bouwen. Hiermee creëerden zij een moderne en toekomstbestendige basis waarop Elite verder kan groeien. Wat bleef is de kwaliteits- en ambachtsfilosofie die tot op de dag van vandaag springlevend en actueler is dan ooit.

Joppie

Elite hecht aan de ambachtelijke bereidingswijze en ze koesteren de authentieke recepturen. Dankzij deze kwaliteitsfilosofie is Elite onder ondernemers vooral bekend geworden met de bami- en nasisnacks. Inmiddels is het assortiment snacks, salades en sauzen behoorlijk gegroeid. Constante productontwikkeling en vernieuwing staat centraal, denk bijvoorbeeld aan de snacksaus Joppie Original en de in 2018 geïntroduceerde Joppie Beetje Pittig.