Op de fiets door Neede

Vorige week bezocht wijkwethouder Marijke van Haaren samen met de gemeenschapsraad Neede en enkele ambtenaren de parels en uitdagingen van Neede. Op de fiets gingen ze langs verschillende plekken.

Gemeenschapsraad, ambtenaar en wethouders staan naast de fietsen

De gemeente Berkelland is ingedeeld in vier gebieden. Voor elk gebied is er een contactpersoon voor vragen of ideeën over de leefbaarheid in het dorp. Ook heeft elk gebied een gebiedswethouder. De gebiedswethouder heeft de functie als aanspreekpunt en ambassadeur voor een gebied. Voor Neede is Marijke van Haaren gebiedswethouder en Anja van Maren contactpersoon.

Heeft u een idee, vraag of probleem waarbij de gemeente zou kunnen helpen?

Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente of naar de wekelijkse inloop komen.

Inloopmomenten van de contactpersonen en Voormekaar

• Beltrum: elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in het Kulturhus
  • Borculo: elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1
  • Eibergen: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
  • Neede: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hofmaat
  • Ruurlo: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Van 20 december 2019 tot en met 3 januari 2020 is er geen inloop. Heeft u vragen die niet kunnen wachten? Belt u dan naar de gemeente: 0545 250 250 of naar Voormekaar: 0545 250 300.