Gemeenteraad vergadert januari 2019

De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 22 januari 2019 om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1, Borculo. U bent van harte welkom.

Gemeenteraad vergadert

Op de agenda staat onder andere:

• Vragenhalfuur
  • Spreekgelegenheid voor het publiek *)
  • Installatie Jongerenraad Berkelland
  • Bestemmingsplan ‘Buitengebied, Sikkelerweg 6, Morsdijk 6 en Groenloseweg 64 (Ruurlo) 2018’
  • Bestemmingsplan ‘Buitengebied, Winterswijkseweg 35 (Eibergen) 2018’
  • Verordening Cliëntenparticipatie Sociale Dienst Oost Achterhoek 2019
  • Tweede bestuursrapportage 2018 SDOA

Spreekrecht*

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht, kunt u zich hiervoor tot op de dag van de vergadering tot 16.00 uur melden bij de griffie, uitsluitend via het telefoonnummer 0545-250 805 of via het mailadres griffie@gemeenteberkelland.nl.
U kunt alleen inspreken over onderwerpen die op de agenda staan. De maximum inspreektijd is 5 minuten.

Stukken op website

De volledige agenda en de stukken die op de agenda betrekking hebben, vindt u hier.
Of de agendapunten hamer- of bespreekstukken zijn kunt u hier ook vinden.

Stukken inzien

De stukken inzien kan op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag tot 19.00 uur in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo.

Raadsvergadering live via internet

De raadsvergadering zelf kunt u live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland