• Als de hamer valt…

18 december 2020

Als de hamer valt is het besluit genomen. Zo gaat dat tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad. Vanwege de coronamaatregelen vond de raadsvergadering van 15 december 2020 digitaal plaats. De vergadering was te volgen via de livestream van de gemeente Berkelland. Hieronder in het kort de beslissingen die de gemeenteraad heeft genomen.

• Commissies vergaderen op 5 en 6 januari

18 december 2020

De raadscommissie Bestuur en Sociaal vergadert op 5 januari 2020. Als de vergadering vanwege het tijdstip wordt geschorst zal de vergadering op 12 januari worden hervat. De raadscommissie Ruimte vergadert op 6 januari 2020. Als de vergadering vanwege het tijdstip wordt geschorst zal deze vergadering op 13 januari worden hervat. Door de maatregelen vanwege het coronavirus vinden deze vergaderingen online plaats. U kunt ze live volgen via internet.