Januari

• Gemeenteraad vergadert 21 januari

03 januari 2020

De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 21 januari 2020 om 19.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

• College brengt bezoek aan Weggeefwinkel Eibergen

21 januari 2020

Op 14 januari 2020 bezocht het college van burgemeester en wethouders de Weggeefwinkel in Eibergen. Coördinator Ursula Drexhage en Bert Westhuis, voorzitter van de werkgroep integratie statushouders, namen op enthousiaste wijze het college mee in het succes van de Weggeefwinkel.

• College op bezoek bij Hageman Medisch Centrum

21 januari 2020

Burgemeester en wethouders werden op 14 januari 2020 hartelijk ontvangen door vertegenwoordigers van de verschillende zorgaanbieders. Met de gezondheidswerkers sprak het college over de manier en mogelijkheden waarop ze samenwerken.