Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

832 resultaten voor ‘’

 • Dementievriendelijke supermarkt

  07 juni 2019

  Of u nu een inwoner bent, ondernemer, een vrijwilliger of lid van een sportvereniging: iedereen kan te maken krijgen met een klant of inwoner met (beginnende) dementie. Samen met u wil de gemeente Berkelland werken aan een samenleving waarin er meer begrip en plek is voor mensen met dementie.

 • Raad bij HOE Duurzaam

  07 juni 2019

  “Waar een klein gebied groot in kan zijn”, zo introduceerde Bertus Hesselink, voorzitter van de Stichting HOE Duurzaam het project in Haarlo. Zeer bevlogen nam secretaris Henk Leever, op 28 mei 2019 het gezelschap mee in de ontwikkelingen en projecten die uitgevoerd worden in dit gebied.

 • Bijeenkomst cliëntenraad Participatiewet

  07 juni 2019

  De Cliëntenraad Participatiewet voor de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk komt op donderdag 13 juni 2019 voor een openbare vergadering bijeen in het gebouw van de Sociale Dienst Oost Achterhoek in Groenlo. De vergadering begint om 19.30 uur.

 • Ontwerp Van Everdingenstraat 61

 • Vrijwilliger in het zonnetje

  07 juni 2019

  Donderdagmorgen 23 mei 2019 stapte wethouder Marijke van Haaren met bos bloemen en heerlijke taart, de Sint Willibrorduskerk in Ruurlo binnen. Fien Venderbosch werd op deze zonnige ochtend, heel toepasselijk in het zonnetje gezet. Fien is duidelijk overvallen: “Ik vind het geweldig!” Waarop een andere vrijwilliger reageert: “Wij vinden jou geweldig.”

 • Week 24: De afvalapp

  11 juni 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland.

 • Tip van de week: de afvalapp

  11 juni 2019

  Al 6079 inwoners hebben de handige afvalapp. U ook?

 • Parkeergarage Eibergen op 17 juni gesloten

  11 juni 2019

  Maandag 17 juni 2019 is de parkeergarage in Eibergen gesloten omdat deze wordt schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Novon heeft hier ongeveer de hele dag voor nodig. Dinsdag 18 juni is de parkeergarage weer beschikbaar.

 • Dementie herkennen

  11 juni 2019

  Met het ouder worden komen de gebreken. Ook het geheugen kan je zo nu en dan in de steek laten. En dat is heel gewoon; het geheugen werkt namelijk wat trager. Als we niet meer zoveel dingen tegelijk kunnen onthouden, is dat geen reden om direct ongerust te zijn. Het wordt anders als u het gevoel heeft dat u niet zo goed meer kunt nadenken. Dat het warrig is in uw hoofd. Dat vage ‘niet pluis’ gevoel waar u geen raad mee weet, maakt u misschien onzeker. Mensen om u heen merken subtiele maar terugkerende veranderingen: u vergeet dingen en soms gedraagt u zich wat anders. Of u merkt die veranderingen bij mensen in uw omgeving.

 • Bezorging PMD-container

  07 juni 2019

  Een deel van de inwoners heeft de 240 liter PMD-container al. Iedereen -behalve bewoners van hoogbouwwoningen - krijgt vóór 1 juli 2019 de PMD-container aan huis bezorgd door de firma Kliko. U krijgt voorafgaand aan de levering een brief in de bus waarin staat in welke week de container bij u geleverd wordt.