Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

571 resultaten voor ‘’

 • Tip van de week

  21 juni 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland. Deze week enkele tips op herhaling.

 • Gemeenteraad vergadert 2 juli

  21 juni 2019

  De gemeenteraad van Berkelland komt op dinsdag 2 juli 2019 om 16.30 uur bijeen voor een openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

 • Informatierondes over herinrichting Berkel Borculo - Lochem

  21 juni 2019

  Om op de Berkel meer structuur en stromingsvariatie te kunnen ontwikkelen voor de ecologie wil het Waterschap Rijn en IJssel de kades langs de Berkel naar buiten verleggen. Er komt zo ruimte voor een smaller zomerbed met meer structuur en stromingsvariatie en een breder winterbed voor het tijdelijk bergen en vertraagd afvoeren van piekafvoeren.

 • Naoberschap voor mantelzorgers

  21 juni 2019

  ‘Eigenlijk komt het gewoon neer op een beetje naoberschap voor mantelzorgers. Alleen dat zou al heel mooi zijn.’ Jocelyn ten Hoopen uit Neede is nauw betrokken bij de totstandkoming van het Knooppunt Mantelzorg in de gemeente Berkelland.

 • BerkelBericht 2019 week 26

  21 juni 2019, pdf, 761kB
 • 75 jaar vrijheid

  21 juni 2019

  In 2020 is het 75 jaar geleden dat ons land weer haar vrijheid kon vieren. Een kroonjaar dat volgend jaar bijzonder veel aandacht krijgt en verdient. Ook de Achterhoek wil 75 jaar vrijheid vieren, samen met inwoners, organisaties en buren uit de Duitse grensregio.

 • Week 26: Bij welke afval hoort...

  24 juni 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland. Deze week enkele tips op herhaling.

 • Informatieavond Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

  21 juni 2019

  Op 8 juli 2019 om 19.30 uur vindt er een bijeenkomst over de veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Borculo. De avond is bedoeld voor de gemeenteraad en geïnteresseerde inwoners.

 • Wie zijn wij?

  25 juni 2019

  Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente met zo’n 44.000 inwoners. Het is één van de tien grootste plattelandsgemeenten van Nederland.

  Werken bij gemeente Berkelland betekent werken met èn voor de samenleving. We streven ernaar onze inwoners, ondernemers en gasten te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. We zijn trots op de dynamiek en het eigen karakter van de grote kernen (Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede) en de kleine kernen. En we zijn trots op de betrokkenheid en zelfredzaamheid die deze kernen uitstralen.

 • 15 juli t/m 31 augustus: Zomertoer Berkelland

  25 juni 2019

  Het is rond! De programmering van Zomertoer Berkelland 2019 is klaar! Met nόg meer activiteiten: ruim 175(!) door heel Berkelland en nόg meer samenwerkingspartners.