Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

1204 resultaten voor ‘’

 • Verwendag mantelzorgers

  22 november 2019

  Ruim 60 mantelzorgers uit Berkelland waren 9 november afgekomen op het speciale verwen-arrangement dat wij samen met Voormekaar organiseerden voor de mantelzorgers. Op deze manier wilden wij als gemeente iets terugdoen voor inwoners die zorgen voor een naaste.

 • Militaire oefening

  22 november 2019

  Het ministerie van Defensie houdt van 3 tot en met 6 en van 9 tot en met 13 december een oefening. De oefening speelt zich af in het gebied tussen Apeldoorn, Deventer, Hengelo, Haaksbergen, Doetinchem en Velp. Er doen 16 militairen, 4 pantservoertuigen (Fenniks) en 4 bedrijfswagens mee. Op dinsdagavond zitten de verkenners in de buurt van Borculo. De oefening eindigt op de kazerne in Eibergen.

 • De Brille 1, bestemmingsplan

  20 november 2019
 • Slipjacht

  za 14 december om 13:00 t/m 15:30

  In en om Gelselaar

 • Vragenlijst Berkelland in Balans

  21 november 2019

  Hoe blijft de gemeente Berkelland ook in de toekomst financieel gezond? Het proces dat daarbij hoort noemen we Berkelland in Balans. Een onderdeel van het proces is dat we onze inwoners vragen waar de gemeente ombuigingen moet zoeken. De vragenlijst over Berkelland in Balans is vanaf vandaag tot 30 november digitaal in te vullen. In BerkelBericht van 13 november staat de vragenlijst ook afgedrukt en kan op papier ingevuld worden en opgestuurd.

 • College bracht bezoek aan Eijgenhuijsen Precisievervoer in Ruurlo

  21 november 2019

  Gisteren bracht het college van burgemeester en wethouders van Berkelland een bezoek aan Eijgenhuijsen Precisievervoer. Het college werd gastvrij ontvangen door Willem Eijgenhuijsen, directeur/eigenaar, Marcel Reurink, managing director en Madien Smeenk, facilitair coördinator. Na een uitgebreide presentatie van het bedrijf werd het college rondgeleid door de verschillende hallen die de hoofdlocatie van Eijgenhuijsen in Ruurlo rijk is. Een prachtig bedrijf binnen de grenzen van Berkelland!

 • Kerstmarkt

  zo 22 december om 15:00 t/m 21:00

  Dit jaar is de markt rondom en in de Oude Mattheus, bij de Huve.

 • Vergaderingen B en W 2019

 • Ontwerp Scherpenoordsdijk 10

 • Wegafsluiting Beltrumseweg-Nieuwstraat-Parallelweg in Eibergen

  19 november 2019

  Vanaf maandag 25 november tot vrijdag 6 december is de kruising Beltrumseweg - Parallelweg tot de rotonde Nieuwstraat in Eibergen afgesloten voor verkeer.