Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

1062 resultaten voor ‘’

 • Week 24: De afvalapp

  11 juni 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland.

 • Tip van de week: de afvalapp

  11 juni 2019

  Al 6079 inwoners hebben de handige afvalapp. U ook?

 • Parkeergarage Eibergen op 17 juni gesloten

  11 juni 2019

  Maandag 17 juni 2019 is de parkeergarage in Eibergen gesloten omdat deze wordt schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Novon heeft hier ongeveer de hele dag voor nodig. Dinsdag 18 juni is de parkeergarage weer beschikbaar.

 • Dementie herkennen

  11 juni 2019

  Met het ouder worden komen de gebreken. Ook het geheugen kan je zo nu en dan in de steek laten. En dat is heel gewoon; het geheugen werkt namelijk wat trager. Als we niet meer zoveel dingen tegelijk kunnen onthouden, is dat geen reden om direct ongerust te zijn. Het wordt anders als u het gevoel heeft dat u niet zo goed meer kunt nadenken. Dat het warrig is in uw hoofd. Dat vage ‘niet pluis’ gevoel waar u geen raad mee weet, maakt u misschien onzeker. Mensen om u heen merken subtiele maar terugkerende veranderingen: u vergeet dingen en soms gedraagt u zich wat anders. Of u merkt die veranderingen bij mensen in uw omgeving.

 • Achter de schermen bij de verkiezingen

  11 juni 2019

  Verkiezingen, een dag waarop je naar de stembus mag. Maar hoe gaat dat achter de schermen?

 • Besluitenlijst college 3 juni 2019 openbaar

  12 juni 2019, pdf, 154kB
 • Commissie Ruimtelijke Kwaliteit

  12 juni 2019
 • Geslaagde zwerfafvalvrijwilligersbijeenkomst

  14 juni 2019

  Meer dan 50 vrijwilligers hadden gehoor gegeven aan de oproep om naar de zwerfafvalvrijwilligersavond in gemeentehuis te komen op 6 juni. Vrijwilligers van Ruurlo Schoon, de Wildbeheereenheden Berkelland en Rekken en omstreken, Jaap de Boer, initiatiefnemer van Helemaalgroen.nl met ‘zijn’ vrijwilligers en ook veel vrijwilligers, die soms met z’n tweeën of helemaal alleen zwerfafval rapen in Berkelland.

 • Doe mee aan Zomertoer Berkelland

  13 juni 2019

  Over een aantal weken is het zomervakantie, dat betekent: tijd voor Zomertoer Berkelland! Ook dit jaar is er weer van alles te doen: van sport- en spelactiviteiten tot een knutselmiddag. Ook voor jongeren staan er verschillende activiteiten op het programma. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt. De kinderen in dit filmpje hebben er al zin in, kom jij ook?

 • Animatiefilm over collegeprogramma

  14 juni 2019

  “In de gemeente Berkelland is het goed toeven! We zijn trots op de dynamiek van het platteland en het eigen karakter van de vier grote en de zeven kleine kernen. Deze betrokken en zelfredzame samenleving willen we behouden en versterken.” Zo begint een animatiefilm over het collegeprogramma ‘Samen investeren in Berkelland' waarin het college van de gemeente Berkelland binnen een paar minuten uitlegt wat de plannen voor de komende vier jaar zijn.