Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

1720 resultaten voor ‘’

 • Kies je unieke sport

  01 maart 2019

  Om mensen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met al het sportaanbod dat onze regio rijk is, wordt in de maanden april en mei van dit jaar het sportstimuleringsproject ‘Kies je Unieke Sport’ georganiseerd. In totaal hebben 50 Achterhoekse sportaanbieders zich aangemeld.

 • Tip van de week

  01 maart 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland.

 • Subsidie aanleg glasvezel

  01 maart 2019

  De aanleg van glasvezel bij de adressen in Berkelland die meedoen met het traject in Oost Gelre is inmiddels in volle gang. Eind 2017 is besloten dat de bestaande Subsidieregeling Breedband ook van toepassing is voor de Berkellandse adressen die meedoen met Oost Gelre.

 • Thema-avond armoede

  01 maart 2019

  Op 12 maart 2019 om 19.30 uur houdt de gemeenteraad een thema-avond over armoede en schuldhulpverlening.
  De bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U bent van harte welkom.

 • Inwonerpanel Achterhoek Spreekt

  01 maart 2019

  Op 27 februari 2019 is het nieuwe inwonerpanel voor de Achterhoek gestart onder de naam Achterhoek Spreekt. Inwoners en ondernemers in de Achterhoek kunnen twee keer per jaar meedoen aan een onderzoek en zo laten weten wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van onze regio.

 • BerkelBericht 2019 week 10

  01 maart 2019, pdf, 808kB
 • Sociale huurwoningen in Berkelland - Serie wonen deel 5

  04 maart 2019

  De gemeente Berkelland streeft ernaar om voor alle inwoners geschikte woningen beschikbaar te hebben, nu en in de toekomst. Deze keer vertellen we u meer over sociale huurwoningen.

 • Hoe herkent u een hennepkwekerij?

  04 maart 2019

  Herkent u de hieronder genoemde situaties? Of heeft u om andere redenen een vermoeden dat er een hennepkwekerij bij een bedrijf bij u in de omgeving zit?
  Meld verdachte situaties bij de politie!


 • Week 10: Bij welk afval hoort...

  04 maart 2019

  In deze rubriek geven we elke week een tip of uitleg over een onderdeel van de (nieuwe) afvalinzameling in de gemeente Berkelland.

 • Lancering Achterhoek Toerisme Kennisplein 18 maart

  05 maart 2019

  Maandag 18 maart a.s. vindt de officiële lancering van het Achterhoek Toerisme Kennisplein plaats. Het Kennisplein is dé plek waar de toeristische sector straks terecht kan voor factsheets, trends en ontwikkelingen, advies, e-learning en klassikale trainingen over onderwerpen als de Duitse markt, doelgroepen en online marketing. Bent u werkzaam in de toeristische sector in de Achterhoek, dan nodigen wij u graag uit voor de lancering van het Kennisplein, een middag vol inspirerende sprekers en interessante kennissessies.