Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zoekresultaten

1197 resultaten voor ‘’

 • Functieverandering gebouwen in het buitengebied

 • Aantrekkelijke dorpscentra - Serie wonen deel 4

  22 februari 2019

  De gemeente Berkelland streeft ernaar om voor alle inwoners geschikte woningen beschikbaar te hebben, nu en in de toekomst. Deze week vertellen we u meer over de hoe we aan de slag willen gaan met leegstaand vastgoed in de kernen.

 • Achterhoek onderweg naar vernieuwd regionaal sportakkoord

  22 februari 2019

  Ruim 60 deelnemers van de Achterhoekse gemeenten, ambassadeurs en partners van Achterhoek in Beweging wisselden afgelopen week van gedachten hoe sport en bewegen de komende jaren als middel ingezet kan worden. Met de verkregen informatie en ambities wordt de vervolgstap gemaakt namelijk het sluiten van een regionaal sportakkoord in het najaar 2019. Een plan dat laat zien dat overheid en organisaties een gedeelde opgave en gedeelde kansen zien.

 • Als de hamer valt…

  22 februari 2019

  Als de hamer valt is het besluit genomen. Zo gaat dat tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad. In deze rubriek geven wij telkens na de raadsvergadering in het kort een overzicht van de beslissingen die de gemeenteraad heeft genomen.

 • Commissie Bestuur en Ruimte vergadert 6 maart

  22 februari 2019

  De raadscommissie Bestuur en Ruimte vergadert op 6 maart 2019 om 19.30 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

 • Steungezinnen in Berkelland gezocht

  22 februari 2019

  Voor het vrijwilligersproject Inhuis Steungezinnen zoekt Yunio steungezinnen in Berkelland. Deze steungezinnen zijn er om andere gezinnen die dat even nodig hebben, te ondersteunen. Al met een klein beetje aandacht help je zo een gezin weer verder!

 • Stempassen in de bus

  22 februari 2019

  Deze week ontvangt u de stempassen voor de verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten op 20 maart. U kunt stemmen tussen 7.30 uur en 21.00 uur.

 • Helpt u 9 maart mee zwerfafval opruimen?

  22 februari 2019

  In Ruurlo is de organisatie van de Nationale Opschoondag op zaterdag 9 maart weer in handen van de Werkgroep ‘Ruurlo Schoon’. Er wordt nauw samengewerkt met de Wildbeheer Eenheid Ruurlo en het IVN. De bebouwde kom en het buitengebied krijgen dan een schoonmaakbeurt gericht op het zwerfafval. In de rest van Berkelland nemen de Wildbeheer Eenheden De Berkelstreek en Rekken en omstreken dit op zich.

 • Berkellandse kampioenen schitteren op kampioensbal

  22 februari 2019

  Tijdens het kampioensbal op donderdag 21 februari zijn de Berkellandse kampioenen van 2018 in het gemeentehuis in de schijnwerpers gezet. Zij hebben op een Nederlands, Europees of een Wereldkampioenschap in 2018, een eerste, tweede of derde plaats behaald. Hidde Jurjus, keeper bij de Graafschap in Doetinchem verleende zijn medewerking aan het avondvullend programma. Om beurten werden de kampioenen door burgemeester Joost van Oostrum en wethouder Anjo Bosman gehuldigd. De kampioenen kregen bloemen en een powerbank met opdruk.

 • Hoe en wat Jimmy’s Neede

  22 februari 2019

  Afgelopen woensdag waren verschillende professionals, bewoners en geïnteresseerden af gekomen op de uitnodiging om in gesprek te gaan over Jimmy’s in Neede.
  Bij Jimmy’s ondersteunen jongeren in het vinden van antwoorden op hun vragen, inspireren en dagen elkaar uit hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Daarbij worden zij waar nodig ondersteund door betrokken professionals en andere volwassenen die de jongeren een stap verder kunnen helpen in de realisatie van die plannen of uitdagingen.