Internetkassa

Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen met behulp van de internetkassa. U kunt bij de gemeente Berkelland voor een aantal producten direct afrekenen met behulp van iDEAL. U hoeft dan niet meer naar het gemeentehuis te komen.

 

Eigen bank
Met iDEAL kunt u direct betalen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Beveiliging
Om te garanderen dat u veilig kunt betalen is de verbinding beveiligd met behulp van SSL (Secure Socket Layer). Dit is de meest toegepaste beveiligingsmethode en zorgt ervoor dat uw gegevens niet kunnen worden onderschept door derden.


Lukt het niet?
De online betaling kan mislukken, omdat de ingevulde gegevens niet kloppen, u misschien te weinig saldo hebt of u zelf de betaling annuleert. In dat geval wordt er dus geen bedrag bij u afgeschreven en wordt het door u aangevraagde product ook niet geleverd. Wanneer u problemen heeft met de online betaling, controleer dan uw eigen beveiligings- (o.a. firewall) of browserinstellingen.