Waardebeschikking onroerende zaken (WOZ-beschikking) en aanvragen taxatieverslag

De gemeente bepaalt jaarlijks de waarde van alle onroerende zaken (WOZ-waarde) in de gemeente, bijvoorbeeld van een huis, een bedrijfsgebouw of een stuk grond. Deze waarde geldt als grondslag voor diverse belastingen, zoals de onroerende zaakbelasting (ozb). U vindt de WOZ-waarde op de aanslag gemeentelijke belastingen.

Belastingkantoor Twente

De gemeente Berkelland heeft de uitvoering gemeentelijke belastingen en Wet WOZ uitbesteed aan het gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT).

Wat merkt u als inwoner en/of belastingplichtige hiervan?

Het bezoekadres verdwijnt voor de inwoners van Berkelland. U vindt informatie over gemeentelijke belastingen en tarieven op www.gbtwente.nl.

Informatie

Voor informatie over belastingen kunt u bellen met 053-481 5888. Medewerkers van het GBT beantwoorden alle vragen.

Aanslagen gemeentelijke belastingen inzien

Taxatieverslag inzien