Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Bereikbaarheid gemeente

De verlenging van de maatregelen die de Rijksoverheid op dinsdag 31 maart tegen het coronavirus heeft afgekondigd, hebben gevolgen voor onze dienstverlening.

 

Tot en met 28 april is de Publiekswinkel gesloten en alleen geopend op spoedafspraak

Vanaf nu sluiten we in ieder geval tot en met 28 april het gemeentehuis. Het gemeentehuis is alleen open op afspraak voor spoedzaken. Zonder afspraak kunt u niet naar het gemeentehuis komen.

We willen de contactmomenten tussen onze inwoners en medewerkers zoveel mogelijk beperken om de mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor een spoedafspraak kunt u bellen met 0545-250 250.
Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heeft u een afspraak bij de gemeente, dan verzoeken wij u vriendelijk om een nieuwe afspraak te maken. Samen beschermen we de mensen om ons heen.

Ook de volgende inloopmomenten gaan tot en met 28 april niet door: 

  • Inloop van Voormekaar en contactpersonen: u kunt Voormekaar wel bellen
  • Spreekuur van ideeen dokter Johan Godschalk van het Naoberfonds
  • Inloop van het Scheidingsloket: Informatie over goed uit elkaar gaan vindt u op www.preventieplatformjeugd.nl/scheiden

Voormekaar is online en telefonisch bereikbaar

Heeft u zorg- of ondersteuningsvragen? Of zit u met uw handen in het haar nu ondersteuning wegvalt? Neem gerust contact op met Voormekaar: 0545-250 300.