Met ZOOV Op Maat naar vaccinatielocatie

Niet alle ouderen kunnen zelfstandig naar een vaccinatielocatie reizen. ZOOV Op Maat biedt de mogelijkheid alle 60-plussers gratis te laten reizen naar een vaccinatielocatie vanaf hun woonadres. Dit geldt voor inwoners uit de gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Bent u 60 jaar of ouder, heeft u een uitnodiging gehad voor een coronavaccinatie en kunt niet zelfstandig naar de vaccinatielocatie komen? Reserveer dan een rit bij ZOOV Op Maat via telefoonnummer 0900-9874 (€0,10 per minuut).

Belangrijk om te weten

•    Geef bij de reservering aan dat u een coronavaccinatie gaat halen.
•    U reist vanaf uw woonadres naar de vaccinatielocatie en weer terug.
•    U mag maximaal 1 begeleider meenemen.
•    Voor de heenritten geldt een aankomstgarantie; 10 minuten voor de afspraaktijd.
•    De vertrektijd van uw terugrit is 30 minuten na de afspraaktijd.
•    Reizigers vanaf 18 jaar en ouder dragen een chirurgisch mondkapje (Type II en IIR) in het vervoer. Dit geldt ook voor uw begeleider.

Informatie is ook te vinden op www.zoov.nl/nieuws/met-zoov-op-maat-naar-vaccinatielocatie-

Vrijwilligersvervoersdiensten

Wilt u de vrijwilligersvervoersdiensten uit Berkelland steunen? U kunt ook de Naoberbus benaderen voor het vervoer naar priklocaties. Zij bieden het vervoer aan in samenwerking met Vervoersdienst Berkelland. Voor deze dienst betaalt u een eigen bijdrage. De Naoberbus is bereikbaar op 06-13839915.

Vragen

Voor vragen over het vervoer naar priklocaties kunt u ook contact opnemen met de gemeente, Esther van Keimpema. U kunt haar bereiken via 0545-250 250.