Lintveldseweg definitief afgesloten

Vanaf maandag 27 november wordt het gedeelte van de Lintveldseweg tussen de vijfsprong en de Stokkersweg definitief afgesloten voor verkeer. Een omleidingsroute wordt ingesteld.

Definitieve afsluiting Lintveldseweg vanaf vijfsprong

Op dit moment is Noaber18 bezig met de bouw van het viaduct van de Lintveldseweg over de nieuwe N18. Om de definitieve aansluiting vanaf het nieuwe viaduct naar de bestaande Lintveldseweg (ter hoogte van ingang Hof van Eckberge en Vinkennest) te maken, wordt per 27 november de Lintveldseweg vanaf de vijfsprong tot aan ingang Hof van Eckberge (rood op de tekening) definitief afgesloten voor alle verkeer.
 
Tot de ingebruikname van het viaduct (naar verwachting maart 2018) rijdt het verkeer vanaf Borculo en Eibergen om via de Stokkersweg en de Kiefteweg (zie blauwe lijn op de tekening).

4 tot en met 8 december afsluiting kruising Stokkersweg met Lintveldseweg

In de toekomst komt er op de kruising van de Stokkersweg en Lintveldseweg een drempelplateau. Om deze te kunnen maken en eveneens de kruising definitief te maken wordt de verbinding tussen de Stokkersweg en de Lintveldseweg (zie oranje cirkel op afbeelding) van maandag 4 december tot en met vrijdag 8 december afgesloten voor alle verkeer. Verkeer rijdt om via de Borculoseweg (N822).

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact op met gebiedsconciërge Boudewijn Albering, via 06-27740885. U kunt ook ons algemene nummer bellen van Noaber18 0545-217 001 of mailen naar omgeving@noaber18.nl.

Kaart Lintveldseweg