Meer wooncomfort met minder energie

U wilt minder energie verbruiken, maar weet niet goed waar te beginnen. Bijvoorbeeld minder gas verstoken, maar niet in de kou zitten. De CV-ketel vervangen of toch zonnepanelen aanschaffen. Het verduurSaam energieloket is het centrale adres in de Achterhoek, waar u met al uw vragen over energiebesparing en duurzame energie terecht kunt.

Logo

Door slim om te gaan met verwarming en elektrische apparaten, kunt u al snel enkele tientjes per maand besparen. Zonder dat u aan comfort inlevert. Hebt u een eigen woning? Dan kunt u ook investeren in energiebesparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld isolatie.

Het verduurSaam energieloket biedt onafhankelijke informatie en advies op maat. Van eenvoudige tips om slim om te gaan met uw verwarming en elektrische apparaten, tot uitgebreid deskundig advies en begeleiding voor het verbeteren van de woning. Ook kunt u er terecht voor informatie over subsidie of de duurzaamheidslening.

Energiecoach

Een energiecoach is een vrijwilliger die op bezoek gaat bij mensen en tips geeft om energie te besparen in huis. Iedere inwoner van Berkelland kan gratis een bezoek van een energiecoach krijgen.

Word jij onze nieuwe energiecoach?

We zoeken mensen die het leuk vinden om met energiebesparing aan de slag te gaan en anderen hierover te informeren. Na de zomer start de derde training. In deze training van 3 avonden komen onder andere de basisonderdelen van energiebesparing aan bod, de opbouw van een energierekening en manieren om mensen op een goede manier te helpen met energie besparen. Technische kennis is absoluut niet vereist. We breiden ons energieteam graag uit! Voor meer informatie of opgeven, neem contact op met het verduurSaam energieloket, 0314-820 360.

Kijk voor meer informatie en tips over energiebesparing en duurzame energie op de site van het verduurSaam energieloket: www.verduursaamenergieloket.nl of bel 0314-820 360

Logo