Uitnodiging Cliëntcontactdagen Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA)

De Cliëntenraad van de SDOA wil graag weten wat zij voor u kunnen betekenen. Daarom organiseert de Cliëntenraad bijeenkomsten. Zij wil bijvoorbeeld weten of u bekend bent met de Cliëntenraad, wat u van het maatwerk bij bijzondere bijstand vindt en hoe het contact met de SDOA is. Laat uw stem horen en kom naar de Cliëntcontactdagen.

De Cliëntcontactdagen zijn op:

• 7 september in Lichtenvoorde (gemeente Oost Gelre) zaal Hogenkamp, Aaltenseweg 33, Lichtenvoorde
  • 14 september in Haarlo (gemeente Berkelland) locatie Kulturhus, Wolinkweg 8, Haarlo
  • 21 september in Winterswijk (gemeente Winterswijk) Wijkgebouw Stichting ’t Kreil, Dingstraat 25, Winterswijk

De bijeenkomst duurt van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Toegang, koffie en thee met wat lekkers zijn gratis. Bij deze bijeenkomsten is de wethouder van uw gemeente ook aanwezig. De Cliëntenraad neemt uw meningen en opmerkingen mee in het overleg met SDOA.

Aanmelden

U kunt zich tot eind augustus opgeven via clientenraad@socialedienstoostachterhoek.nl of via SDOA, antwoordnummer 3011, 7140 ZX Groenlo o.v.v. Cliëntcontactdagen. Wilt u hierbij vermelden in welke gemeente u wil deelnemen? Voor meer informatie: http://clientenraadparticipatiewet.sdoa.nl.