Tijdelijke afsluiting

Tijdelijke afsluiting Needseweg en Rotonde N315 in Borculo. Vanaf maandag 26 juni tot en met zaterdag 1 juli is de Needseweg in fasen afgesloten.

foto van weg

Om herstelwerkzaamheden uit te voeren en de laatste laag asfalt met belijning aan te brengen is het nodig om de Needseweg en de rotonde N 315 tijdelijk af te sluiten. De afsluiting gebeurt in fasen.

Fase 1 : 26 juni t/m 30 juni

Vanaf busstation tot en met de Harperinkskamp

Vanaf maandag 26 juni 2017 wordt de Needseweg in Borculo gedeeltelijk afgesloten. De afsluiting is nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren en de laatste laag asfalt met belijning aan te brengen.
De asfalteringswerkzaamheden gaan tot en met vrijdagavond 30 juni 2017 duren. Hierna wordt het eerste gedeelte vanaf het centrum tot en met de Harperinkskamp weer vrijgegeven voor het verkeer.

Fase 2: 30 juni vanaf 19.00 uur tot 1 juli 21.00 uur

Vanaf rotonde N 315 tot Harperinkskamp

Op vrijdagavond 30 juni zal, vanaf ongeveer 19.00 uur, ook de rotonde N315-Needseweg zijn afgesloten. Dit om herstelwerkzaamheden aan het asfalt uit te voeren. De totale afsluiting loopt vanaf Harperinkskamp tot en met de rotonde N315.

Zaterdag 1 juli 2017 zal om ongeveer 21.00 uur het werk worden afgerond en alle wegen weer open worden gesteld voor het verkeer.

Omleidingen

Verkeer vanuit Borculo en vanaf de N315 worden via omleidingen om het werk heen geleid.

Busstation blijft bereikbaar

Het busstation blijft gedurende dit werk normaal bereikbaar.

Bereikbaarheid wijk Hambroek

Woonwijk Hambroek is vanaf maandag 26 juni bereikbaar via de N 315 - Eikenlaan. Vanaf vrijdagavond 30 juni tot en met zaterdagavond 1 juli vanaf de Needseweg - Beukenlaan.  Fietsers en voetgangers kunnen altijd langs het werk op fietsen/lopen.

Het aanbrengen van het asfalt is afhankelijk van weersomstandigheden.
Bij slechte weersomstandigheden kan dit tot uitstel leiden.