Rondweg Neede aangepakt

De provincie Gelderland begint op maandag 16 oktober 2017 met de 1e fase van de werkzaamheden aan de N315 ter hoogte van Neede. De 1e fase loopt vanaf de rotonde G.L. Rutgersweg tot de rotonde Diepenheimseweg (N824).

luchtfoto van rotonde Diepenheimseweg

1e fase: wegvak tussen rotondes G.L. Rutgersweg en Diepenheimseweg afgesloten

De rotondes blijven open voor al het verkeer. Voor doorgaand verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. De totale werkzaamheden duren tot juli 2018.

Doorstroming verkeer en veiligheid fietsers en voetgangers verbeteren

Om de doorstroming van het doorgaande verkeer op de N315 te bevorderen en de veiligheid van fietsers en voetgangers te verbeteren worden de werkzaamheden uitgevoerd. Het werk wordt in meerdere fasen uitgevoerd. Voor de veiligheid van weggebruikers en werklieden is het werkvak tijdens de fase volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Per fase komt er een omleidingsroute voor al het verkeer, inclusief fietsers.

Meer informatie

NTP Groep voert de werkzaamheden uit. Voor vragen tijdens de uitvoering kunt u terecht bij
de heer H. (Henk) Bos, omgevingsmanager, telefoon 06 -17676627 of per e-mail h.bos@ntp-enschede.nl.

Op www.bereikbaargelderland.nl vindt u actuele informatie over werkzaamheden en omleidingen.

Algemene informatie vindt u op www.gelderland.nl/N315-RondwegNeede.

Voor overige vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket, telefoon 026-359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl.