Wij zoeken een nieuwe naam

Prijsvraag: Wij zoeken een nieuwe naam voor de spiral hill in Eibergen.

foto van N18

Langs de nieuwe N18, bij de brug over de Berkel, bouwt Rijkswaterstaat een uitkijkpunt. Een nieuwe, groene heuvel biedt u straks een mooie blik op de weg én het beekdal van de Berkel. Het uitkijkpunt heet nu spiral hill. Een naam die klopt, want om de top te bereiken loopt u over een spiraalvormig pad. Maar, wij vinden dat het uitkijkpunt een mooiere naam verdient!
 
Samen met Rijkswaterstaat zoeken we een nieuwe naam. En daarvoor roepen wij uw creatieve hulp in! Weet u een goede en pakkende naam voor het uitkijkpunt? Stuurt u dit dan naar Rijkswaterstaat. Dat kan via www.rijkswaterstaat.nl/nieuwetwenteroute via Facebook @nieuwetwenteroute of via email naar n18@rws.nl.
 
U heeft tot 27 oktober de tijd. Dan verzamelen wij alle inzendingen en kiest een jury bestaande uit wethouder Joke Pot van de gemeente Berkelland, Willem Kootstra (documentairemaker), Jan Baak (oud buurtbewoner) en omgevingsmanager Sandra Faessen van  Rijkswaterstaat een winnaar. Onder alle inzenders verloten we een VVV-bon van 50 euro. De winnaar krijgt een bon van 100 euro. De nieuwe naam komt op een bord bij het uitkijkpunt, dat we bij de ingebruikname van de N18 graag met de bedenker onthullen.
 
Laat uw fantasie de vrije loop. We zoeken een naam die bij het uitkijkpunt past, die bijvoorbeeld verwijst naar de plek, de historie, de vorm of de functie van het uitkijkpunt. Een naam waar mensen vrolijk van worden en waar niemand aanstoot aan neemt. Een naam van een persoon mag helaas niet.