College on Tour

9 oktober in Eibergen en 11 oktober in Borculo.

College

Deel uw initiatief, ervaring of vraag met burgemeester en wethouders!

• Wilt u ons wat laten zien?
  • Wilt u ons wat vertellen?
  • Wilt u ons wat vragen?

Wij, het college van burgemeester en wethouders, komen naar u toe!

U, als inwoner of ondernemer, bent heel belangrijk om de gemeente aantrekkelijk te houden om er te wonen, werken en leven. Wij willen graag samen met u optrekken. Wij zijn de DOE-HET-SAMEN-samenleving. Nodig ons daarom uit! Laat ons zien wat u belangrijk vindt, groot of klein, vertel wat we samen kunnen ondernemen en wat u en wij daarin kunnen betekenen.

9 oktober in Eibergen

We hebben maandag 9 oktober van 15.00 tot 19.00 uur voor inwoners en bedrijven in Eibergen gereserveerd. Vanaf 19.30 uur zal er een gezamenlijke bijeenkomst zijn voor alle inwoners en ondernemers van Eibergen in De Klok, Grotestraat 84 in Eibergen.
Hiervoor willen we u graag uitnodigen.

Uitnodiging

11 oktober in Borculo

Woensdag 11 oktober is College on Tour in Borculo van 15.00 tot 19.00 uur voor inwoners en bedrijven. Vanaf 19.30 uur is er een gezamenlijke bijeenkomst voor alle inwoners en ondernemers van Borculo in Café Restaurant Peters, Steenstraat 7 in Borculo.

Uitnodiging

Aanmelden

Wilt u het college uitnodigen en/of op de avondbijeenkomst komen in Eibergen, dan kunt u vóór 18 september contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente in Eibergen, Inge Waarlo via i.waarlo@gemeenteberkelland.nl of via 0545 250 250. Voor uitnodigingen en/of de avondbijeenkomst in Borculo kunt u vóór 18 september contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente in Borculo, Jan Lubben, via j.lubben@gemeenteberkelland.nl of via 0545 250 250. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere afspraken te maken.

We kijken er naar uit u te spreken!

Met vriendelijke groet,

Het college van burgemeester en wethouders,
Joost van Oostrum
Marijke van Haaren