Afvalapp gemeente

Snel weten wanneer u het plastic aan de weg moet zetten? Of de grijze of groene container? Dan is de afvalapp van de gemeente Berkelland handig om te gebruiken.

Logo afvalapp

Handige tips over afvalapp

U kunt ook een herinnering instellen, waarmee u op smartphone of tablet op tijd een signaal krijgt om afval aan de weg te zetten. In de app vindt u ook tips en informatie over afval scheiden. De app kan via de Appstore (zoek op ‘Inzamelkalender Berkelland’) en Google Playstore (zoek op ‘Opzet Berkelland’) gratis gedownload worden.

Door uw postcode en huisnummer in te vullen kunt u direct zien op welke dagen welk afval op uw adres wordt ingezameld.

Hebt u geen smartphone of tablet?

Dan kunt de afvalkalender ook op onze website vinden. Door uw postcode en huisnummer in te toetsen krijgt u de afvalkalender te zien. U kunt deze ook printen.

Vragen?

Hebt u vragen over de app, dan kunt u bellen met 0545-250 250.

homepage afvalapp