Inloopspreekuur vluchtelingen

Inloopspreekuur vluchtelingen vanaf 16 mei bij MaxX in Neede. Na de Meivakantie wordt het inloopspreekuur voor vluchtelingen (statushouders) verplaatst van Eibergen naar Neede.

Vanaf 16 mei kunt u op het spreekuur terecht bij:

• MaxX Onderwijs, Parallelweg 5,  7161AE, Neede
  • Elke woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur.

Neede is voor veel mensen beter te bereiken met openbaar vervoer vanuit andere plaatsen binnen de gemeente. Het laatste spreekuur in Zalencentrum de Huve in Eibergen is op woensdag 25 april.

Geen spreekuur tijdens schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties, die één of twee weken lang zijn, is er geen spreekuur. In de zomervakantie is er geen spreekuur op woensdag 18 juli, woensdag 25 juli en woensdag 1 augustus.

Verzorgd door Interbeek

Het spreekuur is voor alle statushouders en hun maatjes. Het wordt namens de gemeente verzorgd door Vincent Hettema van Interbeek Support en een tolk Arabisch. Een tolk Tigrinya is zonodig bereikbaar. U kunt terecht voor vragen over bijvoorbeeld toeslagen, (gemeentelijke) belastingen, inburgering, uw uitkering, ontvangen post, enzovoort, enzovoort…

Graag tot ziens in Neede, de koffie staat klaar!

Vincent Hettema