Koninklijke onderscheiding voor 4 raadsleden

Op 27 maart werd afscheid genomen van de oude gemeenteraad. De nieuwe gemeenteraad werd op 29 maart geïnstalleerd.

V.l.n.r. burgemeester Joost van Oostrum, Dinant Rohaan, Martin Bouwmeesters, Stefan Nijhuis, Wim Roekevisch

Afscheid oude raad

Op 27 maart werd afscheid genomen van de raadsleden: Ivo Garritsen, Erik van Woudenberg, Rudi van de Esschert, Joke Hubert, Patriek Piepers, Josien Wannink, Paul Knuvers, Wilco van Wijck, Peter Brugman, Wim de Ruiter, Arnold Kion, Martin Bouwmeesters, Wim Roekevisch, Dinant Rohaan en Stefan Nijhuis.

Koninklijke onderscheiding voor 4 raadsleden

Tijdens het afscheid van de raadsleden reikte burgemeester Joost van Oostrum  een koninklijke onderscheiding uit aan Martin Bouwmeesters, Wim Roekevisch, Dinant Rohaan en Stefan Nijhuis. Deze raadsleden ontvingen voor hun verdiensten als volksvertegenwoordiger de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

• De heer Martin Bouwmeesters uit Beltrum was van 29 maart 1994 tot maart 2002 raadslid voor de CDA-fractie in de voormalige gemeente Eibergen. Vanaf 1 januari 2005 was hij wederom actief als raadslid in de gemeente Berkelland.
  • De heer Wim Roekevisch uit Ruurlo is sinds 1 januari 2005 raadslid voor de VVD-fractie in de gemeente Berkellland.
  • Dinant Rohaan uit Neede was van 2002 tot 2004 raadslid voor de CDA-fractie in de voormalige gemeente Neede. Van 1 januari 2005 tot 2010 was hij raadslid in de gemeente Berkelland. Sinds 2012 was hij weer actief als raadslid in de gemeente Berkelland.
  • Stefan Nijhuis uit Eibergen is sinds 7 februari 2006 raadslid voor de GroenLinks-fractie in de gemeente Berkelland.