Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Waardering mantelzorger

Heeft u langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week iemand in uw naaste omgeving die voor u zorgt? Dan verdient hij of zij een blijk van erkenning en waardering.

Handen rondom de tekst Mantelzorg waardering

Wij stellen jaarlijks een mantelzorgwaardering beschikbaar in de vorm van een financiële vergoeding van € 100,00. Inwoners van Berkelland kunnen jaarlijks één aanvraag doen. Dit is het hele jaar mogelijk.

Hoe meldt u uw mantelzorger aan?

Op de hoofdpagina vindt u onder de knop ‘Snel naar’ de knop “Mantelzorgwaardering’.
Op de website www.voormekaar.net vindt u onder “Voor mantelzorgers – Mantelzorgwaardering” ook de link naar het ‘aanvraagformulier’.

Nadat wij uw online aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u ongeveer 3 weken later de waardering. U kunt de waardering dan vervolgens zelf 'overhandigen' aan uw mantelzorger of eventueel het bedrag verdelen als er meer mantelzorgers zijn.

Hulp nodig bij het aanvragen?

De aanmelding vindt digitaal plaats. Dit is in de praktijk de meest efficiënte werkwijze. We gaan er van uit, dat uw mantelzorger(s) of andere personen uit uw omgeving u hierbij kunnen helpen. Als dat niet het geval is, kunt u de aanvraag telefonisch doen door te bellen naar de gemeente Berkelland. Telefoon: 0545 250 250.

Verwendag voor mantelzorgers: noteer 10 november alvast in uw agenda!

Elk jaar organiseert Voormekaar een verwendag tijdens de Week van de Mantelzorg. Op deze bijzondere dag worden mantelzorgers ook in het zonnetje gezet. Zodra er meer bekend is over deze verwendag, melden we dat in BerkelBericht, op de website en op Facebook. Bent u mantelzorger en wilt u zich nu al aanmelden? Dan kunt u alvast een bericht sturen naar voormantelzorgers@vmkberkelland.nl of contact opnemen met Wim Staargaard van Team Voormekaar, tel. 06 - 47 16 01 07.