Wekelijkse inloopmomenten

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, heeft u een initiatief voor uw buurt, wilt u ideeën over uw leefomgeving bespreken of heeft u een andere vraag? Kom dan eens langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

Voormekaarteam Borculo poseert in wandelpark Borculo

De medewerkers van Voormekaar beantwoorden elke donderdagochtend in het Kulturhus Beltrum en elke donderdagmiddag in de Componist in Borculo uw vragen en geven graag informatie of advies.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Per kern zijn er andere inloopmomenten:

• Beltrum: donderdag van 9.30-11.00 uur in Kulturhus
  • Borculo: donderdag van 12.30 tot 17.00 uur aan de Beethovenstraat 1 (Componist, let op: niet op 12 april!)
  • Eibergen: dinsdag van 10.00-12.00 uur in de Huve
  • Neede: dinsdag van 10.00-12.00 uur in De Hofmaat
  • Ruurlo: dinsdag van 9.00-12.00 uur in de bibliotheek

Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

U kunt ook op andere manieren uw vraag stellen

De wekelijkse inloop is aanvullend op de andere manieren om uw vraag te stellen aan Voormekaar of de contactpersonen in de kern. Uiteraard blijft het mogelijk om buiten de inloopmomenten telefonisch contact op te nemen. Voormekaar bereikt u via 0545 - 250 300, de contactpersoon in uw kern is te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Berkelland: 0545 - 250 250.