Ouderbijeenkomsten van start

Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers vijf ouderbijeenkomsten over ‘Omgaan met pubers’. De bijeenkomsten zijn op donderdag 6, 13, 20 en 27 september en donderdag 4 oktober 2018. U wordt op alle avonden verwacht. Tijd : 19.30 - 21.30 uur.

logo ouderbijeenomst met verschillen poppenhoofdjes

De locatie wordt nog gezocht in de gemeente Berkelland en later bekend gemaakt.

Verschillende thema's

In de bijeenkomsten komen verschillende thema's aan bod:

• Hoe blijf ik in contact met mijn kind?
  • Alcohol en drugs
  • Social Media en gamen: te veel en te vaak
  • Grenzen stellen
  • Relaties en seksuele vorming

In de bijeenkomsten is er tijd voor de vragen die u heeft

Daarnaast worden veel ideeën uitgewisseld tussen de deelnemende ouders. Uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat veel ouders dat erg waarderen.

Meedoen?

Deelname is gratis. U kunt zich tot 3 september aanmelden via info@preventieplatform.nl. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Margriet de Winkel: 088 - 606 1728

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd  zet zich in voor het gezond, stabiel en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Dit doet zij door de krachten van de verschillende organisaties te bundelen en samen een preventief aanbod rondom verschillende thema’s en signalen te ontwikkelen.