Aanmelden kampioenen mogelijk tot 28 januari

Ook in 2019 organiseren we weer een kampioensbal voor de Berkellandse kampioenen van 2018. We vinden het een hele prestatie als een persoon of team op sportief- en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen wordt. Bij de huldiging in 2018 in het gemeentehuis hebben we kampioenen op het gebied van
klootschieten, luchtschieten, trampolinespringen, paardensport, vechtkunst, touwtrekken, judo, boerengolf, survival, motorsport/wegraces, (beach)volleybal en zwemmen in het zonnetje gezet. Maar ook de NK kampioen pannenkoek bakken en de restauratietimmerman die de 1e prijs won op het NK Worldskills werden gehuldigd.

kampioenen

Berkelland huldigt kampioenen tijdens kampioensbal op 21 februari 2019.

Kampioenen kunnen gehuldigd worden als:

• de persoon of het team inwoner is van of gevestigd is in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).
  • de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
  • het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

Kampioenen aanmelden en foto insturen

We roepen inwoners van onze gemeente op om kampioenen uit het jaar 2018 via een formulier aan te melden. Klik hier voor het formulier. U kunt het formulier tot 28 januari 2019 insturen.
E-mailen kan ook, zorg dan dat alle gegevens en uw motivatie in de e-mail staan. Het e-mailadres is: d.schuurman@gemeenteberkelland.nl.

Let op: Stuurt u alstublieft ook achtergrondinformatie, eventueel een publicatie over het kampioenschap én een digitale foto van de kampioen of het kampioenschap mee.