Commissie bezwaarschriften vergadert op 10 december

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, van de gemeente Berkelland houdt op maandag 10 december 2018 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

Agenda

19.00 uur Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 9 september 2018, waarbij de aangevraagde omgevingsvergunning voor het plaatsen van zonnepanelen op de woning aan het Teeuwland 13 in Gelselaar is geweigerd.

19.45 uur Behandeling van de bezwaarschriften gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 11 september 2018, waarbij de verzoeken om handhaving zijn afgewezen. De verzoeken richtten zich op de inrichting aan de Bleumkeskamp 10b in Ruurlo.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.