Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Enquête over ‘Wonen’ in Rietmolen en Noordijk!

Inwoners van de dorpen Rietmolen en Noordijk hebben onlangs een brief van de gemeente Berkelland ontvangen met de vraag, of ze over het wonen in die 2 dorpen een enquête willen invullen. Heeft u die vragenlijst al ingevuld? Zo ja, bedankt daarvoor. Zo nee, wilt u dit dan nog doen? De sluitingsdatum van de enquête is 6 januari 2019.

laat uw stem horen

De enquête kan digitaal ingevuld worden

  1. Ga naar het internet.
  2. Typ in de adresbalk het internetadres www.kaw.nl/rietmolen of www.kaw.nl/noordijk in. Let op: niet in de zoek balk van Google!
  3. Klik op de knop ‘Start enquête’ en volg daarna de aanwijzingen op uw scherm.

Doel enquête

Het doel van de enquête is om inzicht te krijgen of er voldoende passende en goede woningen voor de inwoners in beide dorpen zijn. Nu én in de toekomst. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe beter we weten wat er nodig is om iedereen, jong en oud, in Rietmolen en Noordijk prettig te laten wonen in een woning die bij hen past.

Ook inwoners die tevreden wonen in hun huidige woning, vragen we om de vragenlijst in te vullen. Oud-inwoners en mensen die nu niet in de 2 dorpen wonen, maar hier wel graag willen wonen, nodigen we ook van harte uit om hun woonwensen kenbaar te maken via deze enquête! Zij kunnen dezelfde link gebruiken.