Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari 2019 om 19.30 uur. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats bij de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR), Pastoor C.M. van Everdingenstraat 66a in Rietmolen.

Twee champagneglazen proosten tegen elkaar

De receptie is toegankelijk voor iedereen: onze inwoners, onze ondernemers en onze relaties

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst houdt burgemeester Joost van Oostrum de nieuwjaarstoespraak, waarin hij aandacht heeft voor de gebeurtenissen van afgelopen jaar en vooruitkijkt naar het komende jaar. Ook is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

U bent om 19.30 uur van harte welkom!

Stichting Dorpsaccommodatie Rietmolen is gastheer

De samenleving voorop is één van de speerpunten van de gemeente BerkellandDaarom organiseren wij de Nieuwjaarsreceptie graag samen met onze inwoners. Dit jaar heeft de Stichting Dorpsaccommodatie Rietmolen aangegeven gastheer te willen zijn. Daar maken wij graag gebruik van en wij nodigen u daarom van harte uit in Rietmolen!

Dorpsaccommodatie Rietmolen gezien vanaf de sportvelden