Herinrichting straten

Burgemeester en wethouders willen dit jaar de J.W. Hagemanstraat en de Grotestraat vanaf Haaksbergseweg tot aan makelaarskantoor Wormgoor in Eibergen herinrichten. U kunt de plannen inzien in de Publiekswinkel.

Tekening toekomstige inrichting J.W. Hagemanstraat

Herinrichting J.W. Hagemanstraat

De J.W. Hagemanstraat wordt, in het kader van de revitalisering van het centrum van Eibergen, in zijn geheel heringericht. De bestaande riolering wordt vervangen, vervangen we de bestaande bestrating en asfaltverharding door straatstenen. De inrichting van de straat wordt volgens de 30 km/uur inrichting uitgevoerd. Ook vervangen we de openbare verlichting.

Tekening toekomstige inrichting Grotestraat

Herinrichting Grotestraat (van Haaksbergseweg tot makelaarskantoor Wormgoor)

In de Grotestraat wordt het gedeelte tussen de Haaksbergseweg en makelaarskantoor Wormgoor heringericht. Ook hier wordt de bestaande riolering en huisaansluitingen vervangen. De asfaltverharding maakt plaats voor straatstenen. De straat krijgt een 30 km/uur inrichting.

Ontwerpen ter inzage in Publiekswinkel

Het ontwerp van beide plannen ligt vanaf woensdag 14 februari zes weken ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De Publiekswinkel is open op maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op woensdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Zienswijze afgeven

Belanghebbenden kunnen in deze periode hun zienswijze geven over beide ontwerpen. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA  Borculo. U kunt uw mening ook mondeling geven door te bellen naar de heer R. Asschert van het Gebiedsteam. U kunt hem bereiken via 0545-250 250.