Enquête Geesteren

Vul de enquête in en draag bij aan een goed beeld van de woonwensen in Geesteren! Uitkomsten worden gepresenteerd op woensdag 14 maart om 20.00 uur in café Baan.

Logo

Alle bewoners van Geesteren ontvangen persoonlijk een uitnodiging voor het invullen van een enquête in het kader van het project Mooi Wonen Geesteren. De enquête is bedoeld om een beeld te krijgen van de woonwensen van alle inwoners, zodat ook in de toekomst iedereen in Geesteren kan blijven wonen in een woning die bij hen past. De belangrijkste uitkomsten van de enquête worden tijdens de bewonersavond op 14 maart om 20.00 uur in café Baarn besproken.

Aftrap project ‘Mooi wonen in Geesteren’

Half december 2017 was de aftrap van het project ‘Mooi wonen in Geesteren’, waarmee in samenwerking met de gemeente Berkelland, ProWonen, Geesterens Belang en adviesbureau KAW de woonbehoefte van inwoners van Geesteren in kaart zijn gebracht. Welke woonuitdagingen zijn er om Geesteren leefbaar te houden? Er is in groepjes gesproken over de goede en mooie dingen in Geesteren, maar vooral ook de uitdagingen voor wonen en leefbaarheid waar het dorp voor staat.

Vul de enquête in!

Door deze enquête in te vullen helpt u bij het beantwoorden van de vraag: "hoe houden we Geesteren leefbaar en aantrekkelijk?" In de brief die u ontvangt, wordt duidelijk uitgelegd hoe u deze digitale enquête in kunt vullen. Inleveren kan tot en met 4 februari a.s. Ook oud-inwoners van Geesteren en mensen die nu niet in Geesteren wonen, maar hier wel graag willen wonen, kunnen hun woonwensen kenbaar maken via deze enquête.

Bespreking belangrijkste uitkomstem op 14 maart

Tijdens de bewonersavond Mooi Wonnen Geesteren worden de belangrijkste uitkomsten gepresenteerd. Deze avond vindt plaats op woensdag 14 maart om 20.00 uur in café Baan. U bent alvast van harte uitgenodigd!