Gemeenteraadsverkiezingen

Op 21 maart zijn er ook in Berkelland gemeenteraadsverkiezingen. Op die dag kunt u van 7.30 tot 21.00 uur uw stem uitbrengen op een persoon en daarmee de politieke partij van uw keuze. Door te stemmen hebt u invloed op de samenstelling van de nieuwe gemeenteraad van Berkelland. Op weg naar deze verkiezingen vindt u op onze website onder de button ‘Raadsverkiezingen 2018’ allerlei informatie hierover.

Op deze speciale verkiezingspagina, die gaandeweg wordt aangevuld, staan de links naar de politieke partijen met hun verkiezingsprogramma’s. Onder de button raadsverkiezingen vindt u nu al de uitslag van de vorige verkiezingen in 2014, een overzicht van de stembureaus, belangrijke informatie over stemmen, stempas, machtigingen. Onder ‘verkiezingsagenda’ ziet u de tot nu toe geplande verkiezingsdebatten.