Kampioenenbal verplaatst

Het kampioenenbal dat gepland stond voor 22 februari is – in verband met een verkiezingsdebat van het LTO op dezelfde avond - verplaatst naar donderdag 1 maart 2018. De termijn voor het aanmelden van kampioenen is verlengd. U kunt kampioenen nog aanmelden tot 3 februari 2018.

Klootschieters worden op het podium toegesproken door burgemeester

Kampioenen kunnen aangemeld worden als:

• de persoon of het team inwoner is van of gevestigd is in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).
  • de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
  • het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

Kampioenen aanmelden en foto insturen

Om niemand over te slaan roepen we inwoners van onze gemeente op om kampioenen uit het jaar 2017 via een formulier aan te melden. Het formulier is te vinden op de website www.gemeenteberkelland.nl. U kunt het formulier nog tot 3 februari 2018 insturen.

E-mailen kan ook, zorg dan dat alle gegevens en uw motivatie in de e-mail staan. Het e-mailadres is: d.schuurman@gemeenteberkelland.nl.

Stuurt u alstublieft ook achtergrond informatie en eventueel een publicatie over het kampioenschap mee. We ontvangen ook graag een digitale foto van de kampioen of het kampioenschap.

Naomi wordt geinterviewd door burgemeester