Op weg naar de verkiezing

Op 21 maart 2018 zijn er ook in Berkelland gemeenteraadsverkiezingen. Op die dag kunt u van 7.30 tot 21.00 uur uw stem uitbrengen op een persoon en daarmee de politieke partij van uw keuze. Door te stemmen hebt u invloed op de samenstelling van de nieuwe gemeenteraad van Berkelland.

Schermafdruk van homepage website gemeente Berkelland

Speciale gemeenteraadsverkiezingenpagina op www.gemeenteberkelland.nl

Er is een speciale verkiezingspagina

Op weg naar deze verkiezingen vindt u onder de button ‘Raadsverkiezingen 2018’ allerlei informatie over de gemeenteraadsverkiezingen.

Op deze speciale verkiezingspagina, die gaandeweg wordt aangevuld, staan de links naar de politieke partijen met hun verkiezingsprogramma’s. Onder de button raadsverkiezingen vindt u nu al de uitslag van de vorige verkiezingen in 2014, een overzicht van de stembureaus, belangrijke informatie over stemmen, stempas, machtigingen. Onder ‘verkiezingsagenda’ ziet u de tot nu toe geplande verkiezingsdebatten.