Vrijwilligersvacatures: iets voor u?

Op de website van Voormekaar vindt u allerlei leuke vrijwilligersvacatures. Zoals de volgende vacatures van de Oranjemarkt en de Stadskamer vriendendienst.

Logo voormekaar

De Werkgroep Oranjemarkt Eibergen zoekt versterking!

Jaarlijks organiseert de Werkgroep Oranjemarkt namens TIP In Eibergen de grote Oranjemarkt in en om De Brink in Eibergen. Deze werkgroep bestaat uit 6 vrijwilligers en zoekt nu versterking.

Wij zoeken:

2 vrijwilligers (m/v) om ons team te versterken.

Wij vragen hulp bij de praktische uitvoering vooraf en op de marktdag zelf

Denk aan het verspreiden van infobrieven, regelen van inzamelpunten voor gescheiden afvalinzameling en assistentie bij aankomst van de standhouders.

Vrijwilligerswerk in deeltijd is goed mogelijk

Er is van alles te doen om er samen een geslaagde marktdag van te maken. En er blijft natuurlijk voor iedereen ook tijd over om als bezoeker zelf even over de markt te wandelen. De marktdag begint voor de vrijwilligers om 07.30 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur.

 

Stadskamer vriendendienst zoekt maatjes!

Vindt u het fijn om samen met iemand leuke dingen te doen? Is het voor u belangrijk om ook iets voor een ander te betekenen?
Word dan maatje bij de Vriendendienst!

Een maatjesproject voor volwassenen

Dit is een maatjesproject voor volwassenen die psychische problemen hebben of hebben gehad met weinig of geen sociale contacten. U wordt als maatje gekoppeld aan een deelnemer met een psychische kwetsbaarheid, die een steuntje in de rug nodig heeft bij het ondernemen van activiteiten of het ontmoeten van andere mensen. U spreekt minimaal 1 keer per 2 weken af met uw maatje op momenten dat het jullie uitkomt. Voordat u begint, volgt u een introductiecursus van 3 dagdelen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie(s) en/of reageren gaat u naar www.voormekaar.net (tab Vrijwilligerspunt)