Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Balletje trappen? -app

De Sport Federatie Berkelland wil kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen, helpen om toch snel een groep voetballers bij elkaar te krijgen. Daarom proberen ze of de Balletje trappen?-app uitkomst biedt.

logo sportfederatie

Elkaar oproepen om te voetballen

Het is de bedoeling om in de zomerperiode elkaar op te roepen om te komen voetballen. De eerste paar keer zorgt de Sport Federatie Berkelland voor de begeleiding. Als dit loopt is het de bedoeling dat iedereen het initiatief kan nemen om anderen op te roepen om te gaan voetballen. Vooral in de zomerperiode als er niet meer getraind wordt bij de clubs kan dit natuurlijk erg handig zijn. In 1e instantie heeft de Sportfederatie het trapveldje naast de Gymzaal Oranjelaan in Neede op het oog, maar dat kan natuurlijk ook op een ander trapveld. Weet jij een mooier veldje? Stel het maar voor. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk.

Aanmelding

Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen zorg dan dat je in deze app komt door een appje te sturen naar John Willemsen van de Sport Federatie Berkelland 06-23670900 of een mailtje naar John@sportfederatieberkelland.nl met jouw mobiele nummer of die van de ouders. Dit nummer wordt dan toegevoegd aan de Balletje trappen?-app en wie weet kun jij deze zomer wel heel vaak een balletje trappen?
Je kunt de Sport Federatie Berkelland ook volgen op Facebook(Sport Berkelland) en Instagram en natuurlijk via de website www.sportfederatieberkelland.nl