Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Zomertoer Berkelland week 3 en 4

In Berkelland is er voor kinderen van alles te doen deze zomer. Benieuwd wat er de komende weken op het programma staat? Per grote kern een actueel overzicht.

Wethouder voetbalt met kinderen

Wethouder Marijke van Haaren opende op 16 juli samen met de jeugd het zomertoer programma met een partijtje voetbal

Let op: houd voor actuele begintijden, locaties en weersverwachtingen de Facebookpagina in de gaten: Zomertoer Berkelland

Niet onbelangrijk

  • voor deelname aan sommige sport- of speelmiddagen wordt een bijdrage gevraagd, dat staat er dan bij
  • staat er een sterretje * in het schema? Dan betekent dit dat een volwassene ook entree moet betalen
  • de activiteiten in het groen zijn activiteiten die worden georganiseerd door de initiatiefnemers van Zomertoer Berkelland
  • sporten gaat het makkelijkst in sportkleding, vergeet dit niet aan te trekken als je mee wilt doen! En kleding die vies mag worden bij creatieve activiteiten!
  • meedoen is altijd op eigen risico!

Zomertoer Berkelland

Zomertoer Berkelland is een initiatief van vrijwilligers, Jongerenwerk Berkelland, Voormekaar Berkelland, Scouting Borculo, Sport Federatie Berkelland, Beweeg Wijs, de Bibliotheek, Muziek- en Kunstwijs en VV Ruurlo. In elke grote kern proberen zij deze zomervakantie iets leuks te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Het gaat dan om activiteiten die aanvullend zijn op wat er al in Berkelland wordt georganiseerd. U herkent deze activiteiten aan de groene kleur in het schema. In het schema staan ook andere activiteiten voor kinderen. Deze zijn zeker de moeite waard om naar toe te gaan!

Logo zomertoer