Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Bijeenkomst Jimmy’s

Jimmy’s is een plek van en voor jongeren. Met elkaar organiseren zij bijvoorbeeld events of gaan zij op zoek naar antwoorden op vragen die bij hen leven.
In mei is voor het eerst gesproken met jongeren, ouders, jongerenwerker Nicole van Vonno en Fanny Koerts (grondlegger Jimmy’s) of Jimmy’s een plek kan krijgen in Berkelland.

kernteam rond de tafel

Het kernteam in overleg over wat er nodig om voor een Jimmy’s in Berkelland

Er bleek een groot enthousiasme te zijn om dit idee te omarmen en verder vorm te geven. Een tiental jongeren heeft bovendien aangegeven dat zij zich hiervoor willen inzetten. Als motivatie gaven zij aan dat zij hun eigen ontwikkeling met ups en downs willen delen met andere jongeren.

Kernteam

Er is een kernteam gevormd om met elkaar verder te denken wat er allemaal nodig is voor het opzetten van een of meerdere Jimmy’s in Berkelland.
Vorige week kwamen zij voor het eerst bij elkaar. Het kernteam bestaat uit enthousiaste jongeren uit Neede, Ruurlo, Borculo en Eibergen. Daarnaast hebben we twee volwassen initiatiefneemsters aan boord, namelijk Enith uit Ruurlo en Veronica uit Neede. Beide zijn moeder van puberkinderen en hebben een enorme drive om voor jongeren iets positiefs op te zetten.

Volg de ontwikkelingen

Het kernteam sprak met elkaar over allerlei dingen die nodig zijn voor een Jimmy’s, bijvoorbeeld een geschikte locatie. Daarnaast hebben ze het gehad over een eerste Jimmy’s event in de zomervakantie. Benieuwd hoe dit verder gaat? Volg de ontwikkelingen op Facebook of Instagram onder ‘Jongerenwerk Berkelland’.