Gemeenteraad vergadert 27 juni

De gemeenteraad van Berkelland komt op woensdag 27 juni 2018 om 20.00 uur bijeen voor een extra openbare vergadering. De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Marktstraat 1, Borculo. U bent van harte welkom.

Op de agenda staat onder andere:

• Vragenhalfuur
  • Spreekgelegenheid voor het publiek *)
  • Motie-18-11 D66, PvdA, GL en OBL over financieel tekort zorg (Wmo/Jeugdzorg)
  • Motie-18-12 PvdA, D66 en OBL over busverbinding Haaksbergen / bereikbaarheid Neede en Eibergen

*) Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht, kunt u zich hiervoor tot op de dag van de vergadering tot 16.00 uur melden bij de griffie, telefoon 0545-250 805.
U kunt alleen inspreken over onderwerpen die op de agenda staan. De maximum inspreektijd is 5 minuten.

Stukken op website

De volledige agenda en de stukken  die op de agenda betrekking hebben, vindt u op onze website.
Of de agendapunten hamer- of bespreekstukken zijn kunt u hier ook vinden.

De stukken inzien kan op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op woensdag tot 19.00 uur in de Publiekswinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo. Op maandagochtend is de Publiekswinkel gesloten.

Raadsvergadering live via internet

De raadsvergadering zelf kunt u live volgen via webcast.nl/berkelland.