Startbijeenkomst Haarlo

Denk mee over de toekomst van wonen en leven in Haarlo. Kom 21 juni naar de startbijeenkomst Haarlo in Zaal Prinsen.

naambord van HaarloBent u inwoner van Haarlo? En hebt u ideeën of juist wensen over wonen nu en in de toekomst? Kom dan meedenken en meepraten. Op donderdag 21 juni om 20.00 uur is er in Zaal Prinsen in Haarlo een startbijeenkomst.

Het komende half jaar is Haarlo één van de dorpen die meedraait in een samenwerkingsproject met de gemeente Berkelland en ProWonen, ondersteund door adviesbureau KAW. Samen willen we de woonwensen in kaart brengen. Haarlo is een prachtig dorp met veel saamhorigheid maar hoe houden we het dorp leefbaar en aantrekkelijk met de uitdagingen van bijvoorbeeld vergrijzing. Welke mogelijkheden zijn er voor jong tot oud om in Haarlo te blijven wonen? Allemaal vragen waar we met elkaar over in gesprek willen.

Startbijeenkomst 21 juni

De startbijeenkomst op 21 juni is de aftrap voor het project ‘Haarlo’. Adviesbureau KAW en de inmiddels ingestelde projectgroep geven een toelichting op het project. Ook de contactpersoon wonen van de gemeente Berkelland is aanwezig. Daarna kunnen we volop met elkaar in gesprek.

In de dorpen Beltrum, Rekken en Geesteren zijn al diverse projecten gestart, waar we inspiratie aan kunnen ontlenen in Haarlo.

Vragen?

Hebt u vragen over de startbijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Anja van Maren, contactpersoon wonen van de gemeente Berkelland via 0545-250 250.