Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

ZOOV Magazine is uit

ZOOV is het aanvullend vervoersysteem voor de Achterhoek. Ook inwoners van Berkelland maken gebruik van deze vervoersvoorziening. De nieuwste uitgave van ZOOV Magazine ligt vanaf deze week op de deurmat van iedere ZOOV-reiziger.

Voorkant ZOOV Magazine

Verhalen van reizigers

In deze uitgave van het ZOOV Magazine vertelt mevrouw Janssen-Piepers hoe zij dankzij ZOOV Op Maat nog van alles kan ondernemen. Want ook al is zij 81, met ZOOV reist zij naar festivals, het theater en bezoekt zij familie en vrienden. Jacqueline Klein Bluemink en Jan Walvoort zijn collega’s bij Werkbaan Oost (voorheen Hameland). Zij reizen met ZOOV Werk naar hun werk en vertellen over hun dagelijkse taxirit. 

Kijkje achter de schermen

Daarnaast biedt het magazine een kijkje achter de schermen bij ZOOV. Zo vertelt Loes van Iperen wat er zoal komt kijken bij het maken van de planning voor ZOOV School. En deelt chauffeur Selçuk Bas enthousiast zijn ervaringen met het wegbrengen en ophalen van leerlingen naar en van school. “Ik ben ook een beetje een entertainer”, vertelt hij.

Actuele informatie

ZOOV Magazine is het reizigersmagazine van ZOOV, dat tweemaal per jaar verschijnt. Naast verhalen van reizigers en wetenswaardigheden van achter de schermen bevat het magazine ook praktische en actuele informatie. Wilt u het magazine ook ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar info@zoov.nl