Kiefteweg Eibergen 14 maart definitief afgesloten

Parallelweg vanaf Kiefteweg over nieuwe aansluiting Eibergen open.

Kaart Kiefteweg

Noaber18 stelt op woensdag 14 maart de parallelweg over de nieuwe aansluiting Eibergen (De Kiefte) open voor verkeer. Daarmee vervalt definitief de kruising met de nieuwe N18 ter hoogte van de Kiefteweg.

Openstelling parallelweg over aansluiting Eibergen

Op woensdag 14 maart gaat de parallelweg vanaf de Kiefteweg over de nieuwe aansluiting Eibergen open. Deze weg kruist bovenlangs de nieuwe N18. De parallelweg mondt tijdelijk uit op de Ballastweg op bedrijventerrein de Kiefte. De aansluiting op de bestaande N18 (Groenloseweg) kan nog niet gebruikt worden, omdat het pas mogelijk is deze aansluiting definitief te maken nadat het verkeer over de nieuwe N18 rijdt.

Definitieve afsluiting Kiefteweg

Nadat de parallelweg over de N18 (via aansluiting Eibergen) is opengesteld, wordt de kruising Kiefteweg definitief afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de nieuwe parallelweg. Er staan tijdelijk gele borden om de omleidingsroute weer te geven en het verkeer te laten wennen aan de nieuwe situatie.

Vragen

Heeft u vragen over de afsluiting of de openstelling van de parallelweg neem dan contact  op met Noaber18 via 0545-217 001 of mailen naar omgeving@noaber18.nl. Voor alle actuele informatie verwijzen we u naar de Noaber18-app. Deze app kunt u gratis downloaden in de appstores.