Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

“Borculo ontmoet” zoekt vrijwilligers!

“Borculo Ontmoet” is een initiatief van Wijk de Koppel. Het doel is: de bewoners van Borculo een faciliteit bieden op gebied van zorg en welzijn waardoor zij niet in een sociaal isolement terecht komen. Om deze mensen met elkaar te verbinden om samen leuke dingen te gaan doen.

De activiteiten zijn elke week op de volgende momenten:

  • dinsdagochtend van 9.30 uur - 11.30 uur in JW Andriessen, Koppeldijk 40
  • donderdagochtend van 9.30 uur – 11.30 uur in Wijkgebouw van de Koppel, Kon.Julianastraat 37 in Borculo.

Vrijwilligers gezocht!

“Borculo Ontmoet” is op zoek naar vrijwilligers,  waaronder chauffeurs, die de mensen van huis kunnen halen en brengen na een activiteit. Daarnaast worden ook vrijwilligers gezocht die kunnen helpen bij de activiteiten die plaatsvinden en de werkzaamheden die daar onder andere bij horen: het klaarzetten van de ruimte, koffie en een drankje inschenken en een luisterend oor bieden.

Het maakt niet uit of u jong, oud, man of vrouw bent, het is belangrijker dat vrijwilligers om mensen geven en hun betrokkenheid en enthousiasme in willen zetten.

Interesse?

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij dit initiatief aan de slag te gaan? Neemt u dan contact met Carla Heming (06-10451391) e-mail: c.heming@careaz.nl of Desiree Havikhorst, e-mail: Bowijkgebouwdekoppel@gmail.com of dan kijken zij samen hoe uw hulp het beste ingezet kan worden. De bezoekers kijken uit naar uw komst!