Is uw huis toe aan verbetering?

In de gemeente Berkelland staan veel huizen die gebouwd zijn vóór 1976. Deze huizen zijn dus al meer dan 40 jaar oud en kunnen mogelijk een verbetering gebruiken. Daardoor kunnen de energiekosten naar beneden en kan het wooncomfort worden verhoogd.

Folder woningverbeterplan

Uw unieke Woningverbeterplan laat zien hoe

Via het verduurSaam energieloket biedt de gemeente Berkelland eigenaren van huizen van vóór 1976 een uniek Woningverbeterplan aan. Dit plan geeft aan hoe de woning comfortabel, energiezuinig en daarmee klaar voor de toekomst kan worden gemaakt. Ook wordt inzicht geboden in de kosten, de besparingen en de financieringsmogelijkheden. Het Woningverbeterplan wordt individueel per huis opgesteld, waardoor de uitkomsten ook echt voor het huis gelden.

U bepaalt zelf wat u doet

Het Woningverbeterplan wordt bij u thuis opgesteld door een adviseur van Susteen, partner van het verduurSaam energieloket. Bij het Woningverbeterplan worden tevens offertes voor de voorgestelde maatregelen meegestuurd. Als u dat wil kunnen de werkzaamheden direct voor u worden uitgevoerd, bij voorkeur door een Achterhoeks bedrijf. Maar u kunt met deze offertes ook op zoek naar andere bedrijven en zo een goede prijsvergelijking maken. U bepaalt altijd zelf wat u wel en niet wilt doen en door wie u de werkzaamheden laat uitvoeren.

Het Woningverbeterplan wordt tijdelijk voor slechts 50 euro aangeboden

De gemeente Berkelland vindt het belangrijk dat huizen van goede kwaliteit zijn. Daarom biedt de gemeente een korting van €70 op het Woningverbeterplan. U betaalt daardoor slechts €50 voor uw eigen unieke Woningverbeterplan. Maar wees er snel bij, de actie loopt binnenkort af!

Hoe meldt u zich aan?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verbeteren? Vraag dan uw eigen unieke Woningverbeterplan aan via www.verduursaamenergieloket.nl of bel 0314 – 820 360.